Fandom Developers Wiki
Advertisement

MainHeader

Benvinguts!

Has arribat a Fandom Developers Wiki — però no dubtis a poder dir-nos Dev Wiki!

Som la principal destinació de Fandom per a les persones que busquen aprofundir en la codificació. Ja sigui que estiguis interessat a explorar el nostre repositori de codi o trobis una nova característica per al teu wiki, probablement has trobat una o dues pàgines que voldràs llegir. I hi ha molts usuaris informats que estan disposats a donar-te un cop de mà.

Així que pren-te uns minuts per mirar la nostra pàgina principal. Creiem que trobaràs alguna cosa aquí que t'ajudarà a fer la teva part de Fandom una mica més teva, només una mica “més fresca”.

Anant més enllà de Javascript

Podries pensar que Dev Wiki és sol un lloc on s'emmagatzemen fragments de Javascript perquè tots els wikis a Fandom puguin fer-los servir.

Però fem molt més que això.

Proporcionem revisió de codi útil als nostres col·laboradors de Dev Wiki (No ens agraden els errors més que a tu!). Oferim serveis de traducció per al codi que trobaràs aquí. Nosaltres llançarem en el futur noves formes de veure problemes de grans codificacions. I proporcionem un camp d'entrenament útil per a molts dels voluntaris que es converteixen en membres del nostre Programa de Desenvolupament Voluntari.

Si estàs interessat en com funciona Fandom interiorment, salta directament i comença a editar, fins i tot si només vols fer-nos preguntes!

Coses que ens agraden

Si bé fem moltes coses per aquí, probablement hi ha tres coses en particular que els usuaris de Fandom associen més sovint amb Dev Wiki.

Javascript

Si vols sol·licitar una funció JS, o n'estàs buscant una existent per afegir al teu wiki, t'ho proporcionarem.

CSS

Com fer una pàgina amb CSS? Ho tenim cobert.

Lua

Els nostres usuaris han desenvolupat un munt de mòduls Lua perquè els utilitzis quan crees plantilles poderoses.


Coses per recordar

Has de tenir un parell de punts en compte quan estiguis codificant aquí a Fandom.

Abast

Tant CSS com JS poden ser personals o de tot el lloc. El codi personal afecta només al teu compte. El codi de tot el lloc s'aplica a tot un wiki, de manera que tots els visitants veuran el seu efecte. Sota la política de personalització de Fandom, no tot el codi està permès a tot el lloc, tanmateix tu pots fer el que vulguis amb el codi personal.

Documents de MediaWiki

Sabies que el programari base MediaWiki en realitat té documentació? No t'avergonyeixis si no ho sabies! Llegeix la introducció a Mediawiki.org!


Advertisement