Fandom Developers Wiki
Advertisement

MainHeader

Bine ai venit!

Ai ajuns pe Fandom Developers Wiki — dar de asemenea poţi să ne numeşti Dev Wiki!

Suntem principala destinaţie a lui Fandom pentru persoanele care caută să aprofundeze în codificare. Dacă eşti interesat în explorarea depozitului nostru de cod sau vrei să găseşti o nouă caracteristică pentru wiki-ul tău, probabil ai găsit una sau două pagini pe care vei vrea să le citeşti. Şi există mulţi utilizatori informaţi care sunt dispuşi să-ţi dau o mână de ajutor.

Astfel încât ia-te nişte minute pentru a te uita la pagina noastră principală. Credem că vei găsi ceva aici care te va ajuta pe tine să te delectezi cu Fandom un pic mai mult, doar într-o cale un pic „mai proaspătă”.

Mergând dincolo de JavaScript

Ai putea să crezi că Dev Wiki este doar un loc unde se înmagazinează fragmente din JavaScript ca toate wiki-urile pe Fandom să poată să le folosească.

Dar facem mai mult decât asta.

Le proporţionăm revizie de cod util colaboratorilor noştri din Dev Wiki (Nu ne plac greşelile mai mult decât ţie!). Oferim servicii de traducere pentru codul pe care îl vei găsi aici. Noi vom lansa în viitor noi forme de-a vedea probleme de mari codificări. Şi proporţionăm un câmp de antrenament util pentru mulţi dintre voluntarii care devin în membri ai Programului nostru de Dezvoltare Voluntară.

Dacă eşti interesat în cum funcţionează Fandom din interior, sari direct şi începe să editeze, chiar şi dacă numai vrei să ne pui întrebări!

Lucruri care ne plac

Noi facem multe lucruri pe aici, dar probabil sunt trei lucruri în particular pe care utilizatorii din Fandom le asociază mai adesea cu Dev Wiki.

JavaScript

Dacă vrei să ceri o funcţiune JS, sau cauţi una existentă pentru a adăuga wiki-ului tău, ţi-o vom proporţiona.

CSS

Cum să faci o pagină cu CSS? Avem soluţia.

Lua

Our users have made a ton of Lua modules for you to use when creating powerful templates.


Lucruri pe care trebuie să le reaminteşti

Ţine o pereche de puncte în minte când codezi aici pe Fandom.

Domeniu

Atât CSS cât şi JS pot să fie personali sau pentru tot site-ul. Codul personal afectează numai pe contul tău. Codul pentru tot site-ul se aplică pe tot un wiki, adică toţi vizitatorii vor vedea efectul acestui cod. Sub politica de personalizare a lui Fandom, nu toate codurile sunt permise pe tot site-ul, cu toate acestea tu poţi să faci ce vrei cu codul personal.

Documente din MediaWiki

Ştiai că software-ul de bază MediaWiki într-adevăr are documentaţie? Nu te ruşina dacă nu ştiai asta! Citeşte introducerea pe MediaWiki.org!


Advertisement